• Mercuriusplein 60 - 9401 DL - Assen
feestartikelen Assen
100%
min
129%

Feestartikelen Assen

Feestartikelen Assen | Image Assen

Zoek je leuke en betaalbare feestartikelen in Assen? Dan ben je bij Image Assen aan het juiste adres. Bij ons vind je een breed assortiment aan feestartikelen voor iedere feestelijke gelegenheid. Is er een jarige? Of is er een jubileum? Bij ons vind je een grote verscheidenheid aan slingers, ballonnen, folie ballonnen cijfers, geboorte slingers en ballonnen, huldeborden, leeftijdsvlaggen, banners, Abraham en Sarah artikelen, trouwerij slingers, buttons en nog veel meer. Feestartikelen Assen? Bekijk onze webshop of kom eens langs bij onze winkel in Assen.

Feestartikelen Assen: een inkijkje in wat wij verkopen

Image Assen heeft een assortiment met zeer uiteenlopende feestartikelen voor vrijwel iedere gelegenheid. Hieronder vind je een sneak preview van ons assortiment aan feestartikelen. Benieuwd naar wat wij nog meer verkopen? Bezoek onze webshop, of kom eens langs in onze feestwinkel in Assen.

Feestartikelen Assen

Buttons

Je bent zo oud als je je voelt

Dat is wat mensen vaak zeggen. Maar om de jarige toch te herinneren aan zijn werkelijke leeftijd, hebben wij bij Image Assen leeftijd buttons voor iedere leeftijd, van jong tot oud.

Feestartikelen Assen

Over Image Assen

Feestartikelen Assen? Image Assen is al sinds 1988 een begrip in assen voor een breed assortiment aan feestartikelen, maar ook voor andere producten en diensten. Zo bieden we bedrukkingsservice van textiel, maar vind je ook een grote verscheidenheid aan cadeaus voor iedere gelegenheid. Zowel gepersonaliseerd als niet gepersonaliseerd. Kom gerust eens langs in onze winkel en ontdek onze grote veelzijdigheid.

Bezoek onze webshop