• Mercuriusplein 60 - 9401 DL - Assen
kadoshop Assen

Kadoshop Assen

Kadoshop Assen | Image Assen

Ben je opzoek naar een leuk en betaalbaar cadeau voor een jarige? Of voor een jubileum? Of is er misschien een andere gelegenheid waarom je iemand blij wil maken met een cadeau? Dan ben je bij Kadoshop Assen aan het juiste adres. Bij Image Assen vind je een groot assortiment aan cadeaus die zowel leuk zijn om te geven, als om te krijgen. Benieuwd naar de cadeaus die u vindt in onze kadoshop? Bekijk onze webshop, of kom eens langs bij onze winkel.

Een inkijkje in de cadeaus die wij verkopen bij Kadoshop Assen

Bij Image Assen vind je zeer uiteenlopende cadeaus voor verschillende gelegenheden. Hieronder vind je een aantal populaire cadeaus, maar uiteraard kun je bij ons terecht voor nog veel meer cadeaus die zowel leuk zijn om te geven, als om te krijgen. Benieuwd naar wat wij nog meer verkopen? Bezoek onze webshop, of kom eens langs in onze kadoshop in Assen.

Kadoshop Assen

Maak iemand blij met Tapparfum

Leuk om te krijgen en leuk om te geven, dan heb je het over Tapparfum. Tapparfum vindt je bij ons in meer dan 100 verschillende geuren. En dat voor een vriendelijke prijs. Tapparfum is er zowel voor dames als heren.

Bekijk onze tapparfums
Kadoshop Assen

Over Image Assen

Image Assen is al sinds 1988 het adres voor een breed assortiment aan producten en diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten bedrukken van kleding en andere soorten textiel met een opdruk naar keuze. En ook vindt u bij Image Assen een groot assortiment aan cadeauartikelen, zowel gepersonaliseerd als niet gepersonaliseerd. Kom gerust eens langs in onze winkel en ontdek onze grote veelzijdigheid.

Ik wil meer informatie