• Mercuriusplein 60 - 9401 DL - Assen
Lijstenmakerij Assen

Lijstenmakerij Assen

Lijstenmakerij Assen | Image Assen

Sinds 1988 is Lijstenmakerij Assen al een vertrouwd adres voor het op maat laten maken van lijsten voor verschillende soorten werken. Bij Image Assen vindt u een collectie van ongeveer 1000 verschillende profielen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen en afwerkingen. Image assen: voor al uw lijsten op maat.

Lijstenmaker Assen

Uw werk helemaal compleet

Niet alleen voor de lijst zelf, maar ook voor de andere elementen van uw lijst kunt u bij ons terecht. Zo heeft u bij ons de keuze uit meerdere soorten zuurvrij passe partout karton, divserse glassoorten, verschillende opplakmethoden en meerdere ophangsystemen. Bij Lijstenmaker Assen kunt u dus terecht voor het complete lijst om uw werk optimaal uit te laten komen.

Ik wil meer informatie
Lijstenmakerij Assen

Over Image Assen

Image Assen is al sinds 1988 het adres voor een breed assortiment aan producten en diensten. Niet alleen voor het laten maken van een lijst op maat kunt u bij ons terecht, maar ook voor verschillende andere zaken is Image Assen een populaire winkel. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten bedrukken van kleding en andere soorten textiel met een opdruk naar keuze. En ook vindt u bij Image Assen een groot assortiment aan cadeauartikelen. Kom gerust eens langs in onze winkel en ontdek onze grote veelzijdigheid.

Ik wil meer informatie